به گزارش خبرنگار مهر، محققان ایتالیایی در تحقیقی، حدود ۱۲۰۰ بیمار در ایتالیا را به مدت میانگین ۷ سال تحت نظر داشتند. ۲۰۸ نفر از این بیماران در طول این مدت فوت کردند.
پژوهشهای بعدی نشان داد کاهش ریسک مرگ در این افراد عمدتا ناشی از مصرف بیشتر غذاهای خاصی در رژیم غذایی مدیترانهای بوده است: میوه، ماهی، سبزیجات، مغزیجات آجیلی و روغن زیتون.
دکتر جیووانی دی گائتان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «پیروی از رژیم غذایی مدیترانهای موجب کاهش ریسک مرگ و میر، نه تنها در جمعیت عمومی، بلکه در بیماران مبتلا به حمله قلبی میشود.»
وی در ادامه میافزاید: «مرگ به هر علتی هم در گروه پیروی کننده از رژیم غذایی مدیترانهای و هم در گروهی که به طور متوسط از رژیم غذایی پیروی کرده بودند کاهش یافت، اما کاهش این ریسک در گروهی که فقط از رژیم غذایی مدیترانهای پیروی میکردند در حدود ۳۷ درصد بود.»
نظر شما